Electropalan troliu electric macara 1000kg 1Tona 2000W (HJ208)

Eurocraft
1.199,99 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: HJ208 Ai nevoie de ajutor? 0733233333
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Electropalan troliu electric macara 1000kg 1Tona 2000W (HJ208)


Un troliu electric este un dispozitiv indispensabil în fiecare atelier, garaj acasă, precum și în depozite și șantiere de construcții. Dispozitivul vă permite să ridicați în siguranță și cu ușurință greutatea corespunzătoare unui anumit model. Troliul poate fi folosit oriunde avem acces la electricitate și un punct de montare solid pentru dispozitiv.
Inima troliului este un motor eficient cu inducție, cu o putere maximă de 2000W. Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate pentru producția de transmisii și motoare, obțineți un produs cu fiabilitate ridicată și asigurând siguranța atât a încărcăturii ridicate, cât și a persoanei care o operează. Troliul are un comutator de siguranță pentru a preveni rănirea prea multor frânghii și frâne de urgență special adaptate care opresc frânghia în poziția sa actuală în cazul unei pene de curent și a unei defecțiuni. Telecomanda inclusă în set are un condensator de pornire și protecție împotriva utilizării accidentale, precum și capacitatea de a rostogoli și relaxa coarda. Pentru a asigura o siguranță maximă, butoanele responsabile de mișcarea frânghiei nu se blochează în poziția pornită. Această funcționalitate îmbunătățește, de asemenea, capacitatea de a manevra cu precizie sarcina.
Întregul dispozitiv a fost încorporat într-o carcasă metalică vopsită cu un strat protector, ceea ce asigură durabilitatea și rezistența acestuia la condițiile dificile în care dispozitivul poate funcționa. Troliul din fabrică are 12m de rană de frânghie pe un tambur, care, datorită designului adecvat al tamburului, poate fi ușor înlocuit în caz de uzură sau înlocuit cu unul mai lung în funcție de nevoile proprii ale clientului (Nu oferim alte lungimi și diametre ale frânghiei într-un anumit model, o altă configurație poate fi introdusă de client pe cont propriu). Troliul are un cârlig solid cu protecție pentru a preveni deconectarea accidentală a încărcăturii.

Dispozitivul are capacitatea de a ridica sarcina cu două valori maxime:

I - Lucrați pe o singură linie - Greutatea pe care dispozitivul o poate ridica este mai mică, dar lungimea frânghiei și viteza de retragere sunt de 2 ori mai mari.

II - Lucrul pe o linie dublă folosind un bloc - Greutatea pe care dispozitivul o poate ridica este mai mare, dar lungimea frânghiei și viteza de retragere sunt de 2 ori mai mici. În acest mod, cârligul trebuie fixat pe carcasă, iar blocul trebuie plasat pe frânghie.

Date tehnice
Putere
230V ~ 50Hz
Putere
2000W
Capacitatea de ridicare
500kg / 1000kg
Cap
12m / 6m
Lungimea frânghiei
12m
Diametrul cablului
6mm
Viteza de ridicare
10/5 m/min
 

Tip Produs: Macara electrica

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!