Fierastrau circular masina aparat debitat lemn 2500W 250mm cu masa (KD3010)

Kraft&Dele
1.199,99 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: KD3010 Ai nevoie de ajutor? 0733233333
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Fierastrau circular masina aparat debitat lemn 2500W 250mm cu masa (KD3010)


Avantajele dispozitivului:
  • Gamă largă de tăiere teșită de 45° la dreapta și la stânga
  • Scală unghiulară ușor de citit, reglabilă în trepte de 1°
  • Mecanism de alimentare de top și clemă de reținere a materialelor
  • Echipat cu colector de praf și marker laser
  • Disc de tăiere a lemnului
  • Număr de dinți: disc de lemn 36T

Atunci când este necesar să se obțină efecte estetice de tăiere a materialului, adesea ferăstrăul singur nu este suficient. Nu oferă precizia necesară a muncii, pentru care a fost creată bara oblică KRAFT & DELE. Dispozitivul prezentat oferă utilizatorului posibilitatea de tăiere gratuită și, în același timp, extrem de precisă a materialului - nu numai lemn, ci și aluminiu. Acest model este versatil, foarte eficient în funcționare și, în același timp, relativ ieftin de cumpărat, deci merită să vă interesați de el.
Bara oblică KRAFT&DELE este echipată cu o hrană dublă superioară, astfel încât nu există riscul ca aceasta să se înfunde cu reziduuri materiale. Ordinea și confortul muncii sunt asigurate și de colector, care este responsabil pentru colectarea deșeurilor. Datorită posibilității de a seta unghiul la fiecare 1°, tăierea poate fi extrem de precisă, la care contribuie și laserul din dispozitiv.
Cu o putere de până la 2500 W, bara de tăiere KRAFT&DELE taie eficient chiar și materialele groase și funcționează rapid și eficient. La rândul său, confortul de utilizare crește datorită mânerului, care a fost acoperit cu plastic cu proprietăți anti-alunecare. Ergonomia tăierii este garantată de plasarea tuturor celor mai importante butoane la îndemâna utilizatorului.
Versatilitatea utilizării și comoditatea utilizării barei oblice KRAFT & DELE sunt importante, dar nu singurele avantaje ale acestui dispozitiv. În plus,trebuie subliniată durabilitatea excelentă și un preț foarte competitiv, ceea ce îl face unul dintre cele mai rentabile modele disponibile în prezent pe piață.
Caracteristici:
Slash cu mecanism dublu de alimentare deasupra capului pentru tăierea profilelor de lemn și aluminiu. Datorită hranei superioare, evităm înfundarea gălăgiei așa cum se întâmplă în mașinile cu o hrană inferioară. Un colector suplimentar colectează butași și așchii din materialul tăiat. Uncie laserși setarea precisă a unghiului de tăiere de până la 1° permit tăierea precisă a materialului prelucrat. Lama de 250 mm și motorul puternic de 2500W asigură performanțe ridicate de tăiere chiar și pentru elemente largi. La prindere, care, la fel ca întreaga mașină, este acoperită cu cauciuc, există un comutator și un buton care eliberează încuietoarea capacului, datorită căreia operatorul are o mână liberă și poate controla mai mult materialul tăiat.
Mecanismul superior de alimentare este rezistent la blocarea saniei datorită pătrunderii prafului și a așchiilor între părțile în mișcare, așa cum se întâmplă adesea în barele de alimentare inferioare.
Lama cu diametrul de 250 mm și motorul puternic de 2500 W permit tăierea materialelor de mare grosime și lățime, inclusiv lemn de esență tare și lemn de esență moale, PAL, FIBRĂ, panouri de podea, precum și profile de aluminiu.


Amplasarea ergonomică a mecanismelor principale în apropierea mânerului de operare facilitează operarea dispozitivului cu o singură mână.
Mânerul are un finisaj din cauciuc, datorită căruia operatorul poate, fără a-și face griji cu privire la alunecarea mânerului, să ghideze ferăstrăul în materialul tăiat.
DATE TEHNICE:
Putere: 2500 W
Viteză fără sarcină: 4500 rpm
Alimentare: 230/50 V/Hz
Diametru cadran: 250mm
Domeniu de tăiere: -45° / 0° / +45°
Dimensiuni: 81,5x48x40 cm
Ghid laser
Greutate: 18,1 kg

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!